Elbiltaxi Arlanda ↔ Stockholm

Taxi Arlanda-Stockholm eller Stockholm-Arlanda är en efterfrågad sträcka av våra resenärer på Taxi Kurir.

Att få tag på en Taxi på Arlanda flygplats brukar inte vara några större problem. Men det är alltid skönt att veta att man har en taxi som väntar på dig när du stiger av planet och det är enkelt att förbeställa. Fördelen med vår app och att förbeställa är att du kan välja en elbiltaxi med mindre koldioxidutsläpp och samtidigt till samma pris.

TaxiKurir har fasta priser på resan med Taxi från Stockholm till Arlanda

Det finns dock en lösning och det är att välja TaxiKurir för din färd till Stockholm. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och det tillkommer inga andra avgifter än den som angavs vid taxiresans början. Du har även en unik möjlighet att boka en av Sveriges första Elbiltaxis. Säkrast är att boka den via vår App som du hittar här.

Njut av din färd  – Taxi mellan Arlanda och Stockholm

Det första som våra resenärer märker med vår elbilstaxi är den ljudlöshet när den sakta glider iväg från Arlanda terminal 5. Att känna av tystnaden medans elbilen susar på vägen kan vara så skönt.

Kanske har du varit på semester eller på en krävande arbetskonferens. Trött, men glad över att du valt en elbiltaxi från Taxi Kurir med marknadens bästa komfort. Det är bara att sjunka in i det fantastiskt sköna sätet och njuta av färden.

Oavsett vad du gjort så kan du enkelt dra en lättnadens suck när du ljudlöst glider ut från Arlanda terminal 5.

Att känna taxin susa smidigt ut på motorvägen. Det enda ljud som hörs är däckens sus och det lätta surrandet från motorn. Det är otroligt tyst trots att taxin håller det tempo som motorvägen kräver utan problem. Långsamt vaggas du till sömns och somnar till lite lätt innan du nått Upplands Väsby.

Utvilad och med vetskapen att du har bidragit till miljöförbättring, så anländer du sedan till Stockholm.

Så här mycket minskar du ditt miljöavtryck med Elbiltaxi Stockholm-Arlanda

Om du väljer en ordinär bensindriven Taxi så blir dina utsläpp 0,007 ton koldioxid eller 190,280 g per kilometer. Det kanske inte låter så mycket. Men med tanke på hur många taxibilar som kör mellan Arlanda och Stockholm varje dag så blir besparingen av utsläpp signifikant om många eller alla väljer en elbil för Taxi Stockholm-Arlanda.