Åk Elbiltaxi mellan Borås och Landvetter

Taxi Borås-Landvetter eller Taxi Landvetter-Borås är två sträckor som är mycket populära hos oss på TaxiKurir. Eftersom båda destinationerna är ganska små brukar det vara ganska lätt att få tag på en taxi, men skall man ut och flyga är det säkrast att förboka. Du slipper då även problemet med friåkare och andra som vill profitera på dig genom att ta ut ett alldeles för högt pris. Detta är möjligt i Sverige eftersom vi har en avreglerad Taximarknad. Varje åkare får ta ut det priset den behagar, bara de annonserar tydligt, vilket de inte alltid gör.

Boka Elbiltaxi för din resa Landvetter flygplats

Det lättaste sättet att boka elbiltaxi är att använda vår App som finns till den absoluta majoriteten av Smartphones. Gå in här för att välja vilken app du vill ladda ned. Där kan du välja att boka en elbiltaxi.

När du väl har bokat din taxi och sätter dig ned i bilen med avfärd mot Göteborg och Landvetter är det första du känner den ljuvliga komforten.Ergonomiskt utformade stolar låter både dig och din rygg njuta av resan. Du kommer säkerligen att förundras hela vägen till Rävlanda. Det enda som slår – och det med hästlängder – upplevelsen av komforten är ljudlösheten.

Bilen är i princip helt tyst och det enda som hörs är det lätta surrandet från elmotorn och bruset från de vinanande däcken. I motorvägsfart, som bilen inte har några problem att hålla, känns det nästan som att bilen flyger fram över vägarna. Till denna fantastiska känsla tillkommer det faktum att du har bidragit till en miljöförbättring genom att välja en elbiltaxi.

Så här mycket minskar du ditt miljöavtryck med Elbiltaxi Borås-Landvetter

Om du väljer en ordinär bensindriven Taxi så blir dina utsläpp 0,011 ton Co2. Det låter kanske inte mycket, men om alla som tog taxi från Landvetter till Borås valde en elbiltaxi skulle utsläppen bli mycket mindre, likaså gäller ju också sträckan Borås-Landvetter.