Elbiltaxi i Bromma och till Bromma flygplats

Taxi Bromma kan du använda både när du vill åka någonstans inom Bromma och när du vill åka till den lilla, men användbara flygplatsen Bromma från exempelvis Stockholm City. Eftersom vi på TaxiKurir är särskilt måna om klimatet så har vi möjlighet att erbjuda er de mest miljövänliga och de mest komfortabla bilarna på dagens taximarknad – vår elbiltaxi.

Taxin i Bromma har nollutsläpp

Vår Taxi i Bromma släpper inte ut några som helst avgaser och kan räknas som i princip fossilfri. I Sverige produceras nämligen 98% av elen av fossilfria bränslen.

Enligt de senaste rönen har halten koldioxid i atmosfären ökat betydligt. Om du väljer vår elbilltaxi bidrar du till en bättre miljö och mindre global uppvärmning.

Taxi till Bromma flygplats har aldrig gått lika smidigt

När du sätter dig i vår eltaxi för att åka från Stockholm City till Bromma, eller Bromma flygplats, är det första du känner av är den ljuvliga komforten. Vår elbiltaxi är inte bara miljövänlig, den har också en fåtölj som är bekvämare än många andra bensindrivna bilar på marknaden.

När du sedan har kommit upp på Drottningholmsvägen på din väg mot Bromma kommer nästa överraskning: Bilen är i princip totalt ljudlös!

Trots att färden går i motorvägstempo är det enda som hörs det stilla susandet från däcken och det lätta surrandet från motorn. Smidigt tar du dig fram genom trafiken och i god tid innan planet avgår från inrikesterminalen anländer du med ett lugnt leende på läpparna – tack det lugn som en resa med elbiltaxi innebär.

Till sist: Är det nödvändigt att åka Taxi från Bromma till Stockholm?

Det beror helt på. Det är 9.2 kilometer från Bromma flygplats till Stockholm. Det är en sträcka som för en del passar att cykla, medan andra tycker att det är alldeles för långt. Ett alternativ som börjat bli vanligt är elcyklar. Då har man dock ändå problematiken med att hålla sig torr vid dåligt väder. De flesta föredrar nog en bil eller taxi, och bäst för miljön är då självklart en elbiltaxi, vår Tesla, som räddar miljön från 0,002 ton /co2 varje gång den får köra Taxi Stockholm – Bromma.