Att ta en taxi från Arlanda är både lätt och svårt

Taxi från Arlanda till någon närliggande destination som Stockholm, Knivsta eller Uppsala är det många som vill ta.

Du kanske har avslutat din semesterresa och vill komma hem snabbt och smidigt. Eller så är du på affärsresa och har bråttom till eller från kunden.

Det finns oftast gott om chaufförer och taxibolag som vill köra dig till Stockholm, men att hitta en taxi som tar ett rimligt pris är inte helt enkelt.

Eftersom marknaden är fri så kan bolagen ta vilket pris de önskar. Skyltningen är inte helt lätt att förstå sig på i många fall. Därför är det bästa och mest miljövänliga alternativet du kan välja en elbiltaxi från oss på Taxi Kurir.

Taxi från Arlanda till Stockholm med elbil

Taxi från Arlanda till Stockholm,en av de mest populära rutterna, blir en fantastisk upplevelse med en ebiltaxi från oss. Det första du märker när du sätter dig i taxin är att den går otroligt tyst. Trots att taxin håller motorvägstempo utan problem hörs endast det lätta surrandet från motorn samt susandet från däcken.

En annan trevlig aspekt med att välja elbil från Taxi Kurir är komforten. Våra taxis är utrustade med yttterst bekväma, ergonomiska fåtöljer som gör varje resa till en angenäm upplevelse!

Tystnaden samt komforten gör att du mår mycket bättre i en elbilstaxi än i en vanlig taxi.

Elbiltaxi innebär mindre utsläpp av co2

Om du åker Elbiltaxi längre sträckor som till exempel från Arlanda- Gävle blir minskningen av koldioxid betydande. Det är ganska självklart eftersom du åker en längre sträcka. Den är 141 kilometer lång och på denna resa släpper en ordinarie bil ut 0,032g koldioxid/ton . Det kanske inte låter så mycket, men om alla som åker denna sträcka väljer elbiltaxi blir minskningen av utsläpp betydande! Dina val har alltid betydelse, särskilt när du väljer rätt sorts taxi från Arlanda!