Taxi från Gävle till Arlanda

Taxi Gävle Arlanda är en ganska populär sträcka trots att det är ganska långt och därmed en större omkostnad.

Det är dock många som tycker det är värt pengarna om de ändå skall ut på en dyrare långresa. Är man fyra personer som delar på en taxi så blir prisskillnaden mellan taxi och tåg väldigt försumbar. Dessutom så blir det en njutbar inledning av din semesterresa, så varför inte välja en elbiltaxi ifrån Taxi Kurir och njut av tystnaden i bilresan och koppla av.

Taxin mellan Gävle och Arlanda kan bli resans höjdpunkt

Oavsett om du är intresserad av teknik, miljö eller bara vill ha en komfortabel upplevelse kan redan inledningen av semestern bli en upplevelse. När du sätter dig i din elbiltaxi, som du har bokat med Taxi Kurirs App, så är det första du märker när du rullar ut på Storgatan i Gävle frånvaron av ljud ifrån taxin. Det känns verkligen som att att du inte sitter i en motordriven bil, vilket du faktiskt gör. Skillnaden mot en vanlig, bullrande illaluktande bil är att här hör du enbart ett lätt surrande från motorn och bruset från vägen.

När du sedan kommer ut på motorvägen mot Arlanda så upplever du tydligare hur komfortabelt resan känns. I den ergonomiskt utförda stolen, så ser du bil efter bil passeras när du ljudlöst glider förbi dem i vänsterfilen. TaxiKurirs Eltaxibilar har inga problem att hänga med i trafiken.

Färden fortsätter tryggt och bekvämt och med gott miljösamvete anländer du Arlanda i god tid före planets avgång och Check-in.

Minskningen av utsläpp Gävle-Arlanda eller Arlanda-Gävle är signifikant

Även om du skall ut och flyga, och flyget är som alla vet en stor miljöbov, så har det betydelse hur du tar dig till flygplatsen.

De lokala utsläppen är också nödvändiga att minska. Om man räknar med att du åker från Storgatan i Gävle till Arlanda, dvs en sträcka på 144 km så blir utsläppet 0,027 co2/ton.

Det kanske inte låter så mycket, men om alla skulle ta elbiltaxi istället för vanlig taxi eller egen bil, så skulle minskningen bli betydande. Särskilt som utsläppen blir noll om man tar en eldriven taxi Gävle-Arlanda.