Elbiltaxi från Malmö till Kastrup

Taxi Malmö-Kastrup är det lättaste sättet att påbörja din flygresa till sydligare nejder. Just Kastrup är en bra utgångspunkt för resor till länder som Tyskland och Frankrike, och ja varför inte ta en avstickare ända till Italien?

Då är frågan vilken Taxi du skall ta på din resa till Kastrup. Det finns ett antal taxibolag som slåss om att vara billigast – eller i vissa fall försöker lura konsumenten att dom är det. Det bästa är att välja ett bolag som har Fast Pris, vilket vi på TaxiKurir har. Genom att använda vår App kan du i lugnt och ro boka den taxi som du vill ha för din resa.

Välj elbil för din resa med taxi Malmö-Kastrup

TaxiKurir har möjlighet att erbjuda dig en fin möjlighet: Att välja en elbiltaxi för din resa till flygplatsen. Det är det bästa, mest miljövänliga och komfortabla alternativ du kan välja i taxiväg. En vanlig bil släpper ut 0,007 ton co2. Det kanske inte låter mycket men eftersom Malmö-Kastrup är en hårt trafikerad sträcka skulle utsläppen minska betydligt om alla valde att åka elbil denna sträcka. Du kanske tycker att det inte spelar någon roll att välja en miljövänlig bil då du ändå skall ut och flyga, men här påverkas de lokala utsläppen till skillnad från flyget som påverkar utsläppen mer globalt, eller åtminstone över större ytor.

Starten på semester i Sydeuropa – resan mellan Malmö och Kastrup i en elbiltaxi

När du stiger upp på morgonen – ja, ofta går flygen okristligt tidigt – så möts du av en trevlig chaufför men framförallt av en mycket komfortabel elbil, fåtöljerna i denna är mycket bekvämare än vilket flyg i ekonomiklass som helst.

Det du kommer märka mest är dock tystnaden – eller frånvaron av buller. Det finns ju ingen mullrande bensinmotor utan det enda som hörs är surrandet av elmotorn och suset av däcken mot asfalten.

När du väl kommit ut på Öresundsbron märker du hur fint din elbiltaxii hanterar trafiken. Den följer med i trafiktempot alldeles utmärkt och det är en fröjd att uppleva de tysta, glidande omkörningar som gärna utförs med elbil.

Efter en relativt kort – ca 30 minuters njutbar taxifärd har semestern redan börjat med den behagfulla resan med taxi Malmö-Kastrup!