Elbiltaxi från Malmö till Sturup

Taxi Malmö-Sturup är det många som vill ta. Det är många människor som av en eller annan anledning har behov att åka till Sveriges huvudstad, antingen i tjänsten eller på fritiden. Det lättaste sättet att ta sig från Malmö till Sturup är att åka taxi.

Frågan är då vilket taxibolag man ska välja. Det finns flera taxibolag som erbjuder denna sträcka. De flesta, men inte alla, erbjuder fast pris. Vi på TaxiKuir har fasta priser på sträckan. Vi har dessutom något som särskiljer oss från de flesta: möjligheten att boka en Elbiiltaxi.

Boka taxi med elbil mellan Malmö och Sturup – en miljövänlig affär.

Sträckan mellan Malmö och Sturup är högt trafikerad. Om alla skulle ta en elbiltaxi dit så skulle besparingen bli 0.008 ton c02/ bil, vilket inte låter så mycket. Det blir dock en hel del om man ser till den sammanlagda besparingen.

I och för sig kan man undra varför det är nödvändigt att spara in dessa relativt små utsläpp när man ändå skall ut och flyga upp till Stockholm. Stockholmsresan orsakar ju mycket mer utsläpp.

Fördelen med att ta elbiltaxi är att du minskar de lokala utsläppen till skillnad från de utsläpp som flyget orsakar, som är mera globala eller mer spridda över ett större område.

Njut av din resa med taxi till Sturup från Malmö – välj vår elbil

Tänk dig in i följande scenario: Det är tidig morgon. Du är trött. Du skall åka till Stockholm för ett viktigt möte och det är viktigt att du kommer i tid. Taxi är därmed en nödvändighet.Tidigare har du hämtat hem TaxiKurirs App och bokat en elbiltaxi för första gången -du tänkte att det skulle vara miljövänligt, vilket det ju också är.

När du väl krupit in i taxin på morgonen slås du av den enastående komforten, den är bättre än i många bensinbilar. Ergonomiskt riktiga fåtöljer. När du väl åker iväg och lämnar din adress nära Limhamn upplever du även hur tyst allting går – det enda som hörs är ett surrande från elmotorn och susandet från däcken.

Även när du kommer in på motorvägen och passerar Staffanstorp känner du hur tyst och smidigt allting är. Bilen har inga problem med att hänga med i motorvägsfart och det är en fröjd att se hur lätt den kör om andra bilar.

Du kommer fram i god tid och känner dig helt tillfredsställd med din resa Malmö-Sturup.