Taxi Stockholm Skavsta med Elbilstaxi från TaxiKurir

Taxi Stockholm-Skavsta vill man oftast ta om man ska flyga från Skavsta flygplats någonstans ut i världen. Från Skavsta flyger men ofta lite billigare, då flygbolagen inte behöver betala lika mycket i avgifter som från Arlanda. Eftersom priset på själva flyget är lägre kan det vara värt att satsa lite på resan dit. Då kan det kännas värt att ta en taxi till flygplatsen.

Börja semestern med en resa med Taxi Stockholm-Skavsta

När du beställt din taxi till Skavsta via vår App rekommenderar vi att du väljer en elbiltaxi för bästa miljövänlighet, komfort och även prestanda. Beställ gärna i god tid så att du slipper stressen på första semesterdagen. Börja njutningen redan på taxiresan i stället för i solstolen på Mallorca.

De taxibilar vi har är nämligen oerhört bekväma och har perfekta ergonomiskt utformade fåtöljer, bättre än på något plan till Mallis.  Hursomhelst när du väl rullar iväg mot Skavsta kommer du märka att taxin är oerhört tyst.

Du kommer särskilt att uppskatta att taxin är lika tyst i stan som på E4:an vid Järna på vägen mot Skavsta. Det är bara elmotorns surr och däckens sus som hörs när du far fram på motorvägeen. Trots tystnaden hänger bilen utan problem med i tempot. Smidiga glidande omkörningar sköter bilen med glans.

Glad, utvilad och nöjd kommer du fram till Skavsta. Det bästa är att du inte har bidragit till något lokalt utlsäpp. Det gör att ditt miljöavtryck blir mindre, trots att du ska ut och flyga.  Och flyget är som bekant en stor miljöbov.

Så här mycket minskar du ditt miljöavtryck med Elbiltaxi från Skavsta till Stockholm

Om du väljer en ordinär bensindriven taxi är dina utsläpp 0,024 ton koldioxid. Det kanske inte är så mycket, men med tanke på hur många taxibilar som kör mellan Skavsta och Stockholm varje dag så blir besparingen av utsläpp signifikant om många eller alla väljer en elbil för taxi Stockholm Skavsta.